PIZZA ROYAL IEPER

PIZZA ROYAL IEPER Pizza Royal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 82 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Royal Ieper. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 19:51 Dikke 0! Geen looksaus te vinden in durum, geen frieten bij burgermenu en als je het restaurant wil bellen dan krijg je te horen dat het nummer niet langer in dienst is. Belachelijk!
12 mei 2022 om 19:40 Heel lekker op tijd
10 mei 2022 om 20:22 Frietjes die de naam frietjes niet waard zijn en over het algemeen bijzonder karig! Geen aanrader, eerste en laatste keer.
10 mei 2022 om 17:14 Repas très bon dommage pour la livraison pour un lundi commandé à 20h05 reçu à 22h25 je téléphone il me dit votre commande est en route à 21h50 et me dit pour le retard un coca gratuit mais mdr il devait encore faire la commande reçu 22h25
3 mei 2022 om 23:42 Eten niet geleverd op het juiste uur. Had gevraagd later te leveren. geen probleem want ze verlaten het zelf van 21u30 naar 21u40 en ineens om 21u 10 stonden ze al aan de deur. Met gevolg ni iedereen was thuis. Alles koud. Dus alles voor vuilbak!!
30 apr 2022 om 8:50 Als ik mail binnen uurke Is altijd juist. En zeer lekker warm
6 apr 2022 om 20:22 Frieten zijn koud, Pizza is koud, Groenten zijn plat..en gesmolten..
31 mrt 2022 om 11:35 Eten was slecht!
9 mrt 2022 om 19:29 Niet lekker
3 mrt 2022 om 11:18 langer moeten wachten dan normaal, heeft zich veelvuldig ge-excuseerd, het was uitzonderlijk druk en een zieke medewerker, kan gebeuren! ik raad Bicky menu aan, zeer grote hamburger met heel veel frieten en drankje, prijs kwaliteit beste regio Ieper!